vorige  tarotpagina  volgende
https://images.chakra-san.nl/powerdeck/14.jpg
... Text lezen ...

Powerdeck

14 - Voorstellingsvermogen

De wildernis van je eigen ziel onderzoeken door contemplatie brengt je naar het altaar van je voorstellingsvermogen.

Om een cirkel van voortellingen te hebben, wandel je met de ongetemde, instinctieve zijde van je natuur, steeds beseffend dat het macht is, zoals een vrouw die weet dat ze zwanger is en toch haar dagelijkse dingen doet. Je hoeft je niet te blijven focussen op het ongeboren leven want het blijft toch groeien. Weet altijd dat inspiratie vaak komt na reflectie, nadat het zaadje van creativiteit is geplant. Wanneer je echt aan je creatieve werk begint, zal de universele energie komen en je voorstellingsvermogen zal groeien.

Het Pad / De Weg

... is de titel van deze afbeelding. Je ziet een pad door het bos, en onder het pad zie je een opening net als een grot. Het stelt de poort naar het Westen voor; de universele geest of het onderbewustzijn. In de lucht zijn zachte witte wolken, deze stellen je dromen in je leven voor en de heilige droom van de Grote Geest in ieder van ons. Weet dat wat je je voorstelt echt is. In dit pragmatische/zakelijke leven vergeten wij de belangrijkheid van het voorstellingsvermogen. Voorstellingsvermogen en visualiseren kan de wortel zijn van jouw succesvolle ceremoniel jouw leven. Macht wordt vaak gecreŽerd door de bekwaamheid in het gebruik van voorstellingsvermogen op een pragmatische manier.

Deze afbeelding gaat over primaire passie, de oorsprong van ons instinct. Onder onze schijnbaar simpele realiteit is een totaal andere wereld die alleen door ons voorstellingsvermogen bereikt kan worden.