Wie is Chakra-san

Mijn naam is Sandra Rietveld.

Geboren en getogen in Amsterdam, heb ik altijd gewerkt in de ICT. Totdat ik besefte dat mijn woonplaats en werk mijn status misschien wel verhoogden, maar me niet gelukkig maakten. Mijn hart hunkerde naar ruimte, rust en in harmonie komen met de natuur.

Eind 2015 kreeg ik de kans met mijn man en twee katten op Texel te komen wonen en ik heb nooit spijt gekregen van die stap.

Voorafgaand aan mijn verhuizing ben ik op een Vision Quest geweest. Ik had al vaker stilteretraites gedaan en het was een bijzondere ervaring om 4 dagen en nachten alleen en zonder eten in de open lucht te verblijven. Tijdens en na die Vision Quest viel alles op zijn plek: de opleidingen master-NLP die ik had gevolgd, de 2-jaarse training Helder Waarnemen, de training Coaching en Counseling en al het zelfonderzoek dat ik had uitgevoerd leidden naar Mediteren op Texel.

Willen delen

Als je iets langere tijd doet met hart en ziel, komt er een moment dat je de opgedane kennis en ervaring wilt delen. Dat moment is er nu voor mij. Ik nodig mensen bij mij thuis uit om te mediteren. Dat zijn stiltemeditaties en geleide meditaties.

Men zegt dat ik een prettige stem heb en een rustige uitstraling die mensen helpt zich te ontspannen. Mijn geleide meditaties sluiten meestal precies aan op dat wat men nodig heeft om spanningen en blokkades op te heffen. Want ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het kan zijn mededogen voor jezelf te voelen en hoe belangrijk het is dat mensen je niet veroordelen maar je aanmoedigen.

Het chakra-systeem is al jarenlang een bron van inspiratie voor me. In 2019 heb ik mijn kennis en ervaring omgezet in een cursus.